Recepten

De groene asperge is een moderne groente met vele mogelijkheden. Op deze pagina vindt u allerlei heerlijke recepten met groene asperges. Er zijn heel veel mogelijkheden met groene asperges, waardoor deze delicatesse het gehele aspergeseizoen speciaal blijft en niet zal vervelen. Op deze receptenpagina staan slechts enkele van de vele mogelijkheden met de groene asperge. Klik hier voor nog veel meer recepten met groene asperges! Probeer het zelf uit!

HOOFDGERECHTEN

Er zijn vele bereidingsmogelijkheden met de groene asperge. Zo kunnen de asperges worden gebakken, gekookt, geroerbakt, gelanceerd, gebarbecued en in de oven worden gedaan. De recepten hieronder zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden met de groene asperge.

SALADES

De groene asperge is zeer geschikt voor het gebruik in salades. De dunnere aspergetips kunnen bijvoorbeeld rauw worden toegevoegd. Zie de recepten met groene asperges hieronder voor salades en probeer ze zelf uit!

VOOR- BIJGERECHTEN

Doordat u de groene asperges op vele manieren kunt bereiden blijft de groente speciaal. Probeer daarom veel te variëren in de toepassing van de groene asperge. Zie de recepten met groene asperges hieronder voor voor en bijgerechten en probeer deze zelf uit.