Toscaanse aspergesalade met paarse asperges

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: < 30 minuten
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld


Ingrediënten

Hoeveelheid Ingrediënt
300 g,200 g,100 g,,,, paarse asperges,gerookte kipfiletreepjes,tricolore pasta,50 g zongedroogde tomaatjes op olie,Verse takjes basilicum,olijfolie,peper en zout

Stappenplan

1

1,2,3,4,5,6,7,8,Tip

Was de paarse asperges en snijd ongeveer 1,5 cm van de onderzijde af., Snijd de asperges vervolgens in schuine stukjes.,Kook de pasta al dente en giet af.,Meng de pasta met een beetje olijfolie en laat afkoelen,Giet de pasta af en vang de olie op in een schaaltje,Snijd de tomaatjes en de basilicumblaadjes in reepjes,Meng de aspergestukjes door de pasta,Voeg de gesneden tomaatjes, de kipfilet en basilicumblaadjes toe en breng de salade op smaak met de olie van de tomaatjes, peper en zout.,Garneer eventueel met rucolasla.

Nieuwsbrief inschrijving

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in en rondom Bybroersen!