Toscaanse asperge-salade

Toscaanse asperge-salade

Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 30 min
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld


Ingrediƫnten

Hoeveelheid Ingrediƫnt
100 g,100 g,200 g,200 g,4 takjes,50 g,, Tricolore pasta,groene asperges,witte asperges,gerookte kipfiletreepjes,basilicum,zongedroogde tomaatjes op olie,olijfolie,peper en zout

Stappenplan

1

1,2,3,4,5,6,7,8,9

Was en schil de witte asperges en was de groene asperges. Snijd deze in schuine stukjes.,Kook de witte aspergestukjes beetgaar en laat ze afkoelen in het kookvocht.,Blancheer de groene aspergestukjes.,Kook de pasta al dente en giet af. Vermeng de pasta met een beetje olijfolie en laat afkoelen.,Giet de pasta af en vang de olijfolie op in een schaaltje.,Snijd de tomaatjes en de basilicumblaadjes in reepjes.,Als de aspergestukjes afgekoeld zijn, afgieten en vermengen met de pasta.,De gesneden tomaatjes, kipfiletreepjes en basilicumblaadjes toevoegen.,Breng op smaak met de olie van de tomaatjes, peper en zout.

Nieuwsbrief inschrijving

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in en rondom Bybroersen!