29 mei 2017

PopUp in de Polder een succes!!

Het PopUp diner in samenwerking met Restaurant De Ooievaar was een succes. Vorig weekend hebben wij 110 eters mogen ontvangen, verdeeld over drie dagen. Het weekend begon met koud weer maar gelukkig was het in de druivenkas goed vertoeven. Zaterdag en zondag was het schitterend weer!!

Restaurant De Ooievaar had weer een heerlijk viergangen menu opgesteld, waarin de groene asperges of aardbeien steeds weer terug kwamen. Het voorgerecht bestond uit Hollandse harder, tonijn, garnalen en een salade van groene asperges. De tweede gang bestond uit een gamba spies van de “Black Bastard” met een heerlijke aspergestampot. Het hoofdgerecht van de avond bestond uit runderzijlende met gegrilde asperges. Als afsluiter van de avon

d werd er een heerlijke munt parfait met sorbet van aardbeien en rabarber, hangop en aardbeien geserveerd!!

Het was allemaal om van te smullen!!!!

In het weekend van 23, 24 en 25 juni wordt er nog een PopUp diner georganiseerd i.s.m. Brasserie De Keuken.

PopUp in de Polder een succes!!