NOG MAAR 5 DAGEN ASPERGES!


Het aspergeseizoen is op een vaste datum afgelopen, namelijk 24 juni! By Broersen sluiten wij het seizoen af met een heerlijk 4-gangen Pop Up in de Polder diner i.s.m. Brasserie De Keuken. Dit wordt gehouden op 22, 23 en 24 juni. Drie dagen met totaal 120 gasten!

Het diner is al helemaal vol….. Dus als u nog wilt genieten van groene of witte asperges kom dan snel naar de boerderijwinkel of boerderijautomaat!

TIP ASPERGES INVRIEZEN!!
U kunt zowel groene als witte asperges goed invriezen.
GROEN:
Stap 1: Snij de houterige onderkanten eraf.
Stap 2: Leg de asperges in een plastic zak in de vriezer.
Stap 3: Bij gebruik de asperges bevroren verwerken (als u de asperges laat ontdooien worden ze heel slap)

WIT:
Stap 1: Snij de onderkant eraf en schil de asperge.
Stap 2: Leg de asperges in een plastic zak in de vriezer.
Stap 3: Bij gebruik de asperges bevroren verwerken (als u de asperges laat ontdooien worden ze heel slap)

Kind kan de was doen, succes!!

PS. Aardbeien nog t/m september verkrijgbaar!