Aardbeien in de verkoop


Ze zijn er weer! De verse, rijpe aardbeien van by Broersen worden geplukt.

Een aantal weken geleden deelden we dat de eerste aardbei was geproefd én goedgekeurd (zie hier meer). Het was daarna even wachten op meer rijpe aardbeien, maar de zon van afgelopen week heeft letterlijk zijn vruchten afgeworpen! Inmiddels worden de eerste kistjes aardbeien geplukt.

Net als vorig jaar is Ted er ook dit jaar weer bij om ons te ondersteunen met de teelt van de aardbeien. De dames, het aardbeienteam, is er ook dit jaar weer bij. Alle ervaringen van afgelopen jaar worden weer meegenomen naar dit jaar en dat proef je natuurlijk terug in de aardbei. Vanmorgen is het aardbeienteam weer vroeg begonnen met het werk in de kas. De rijpe aardbeien worden stuk voor stuk geplukt. Daarnaast worden er ook weer trossen doorgehaald in het volgende vak. De planten worden namelijk in fases in de kas gezet, zodat de rijpe aardbeien elkaar opvolgen en we zo het hele seizoen heerlijke aardbeien kunnen oogsten!

Vanaf nu liggen onze aardbeien weer in de boerderijwinkel. De oogst is nog wel beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent voor onze by Broersen aardbeien.