Pasta met groene asperges en zalm

Aantal personen | 4
Bereidingstijd | 30 minuten
Moeilijkheid |

Stappenplan

1

Snijd de uiteindes af om de asperges vervolgens in stukken van 4 cm te snijden.

2

Snijd de ui, paprika, courgette en het teentje knoflook in stukjes en roerbak deze 5 minuten in een wok.

3

Kook ondertussen de pasta gaar.

4

Roerbak de asperges 5 minuten mee en voeg 2 eetlepels rode pesto toe.

5

Rooster twee eetlepels pijnboompitten in de koekenpan.

6

Voeg als laatste de zalm en de geroosterde pijnboompitten toe totdat dit opgewarmd is.

7

Serveer bij de pasta en voeg naar smaak zeezout en peper toe.

Ingrediënten

750 g groene asperges (maat B)
400 g vlinderpasta
300 g gerookte zalm
1 rode ui
potje rode pesto
zakje pijnboompitten
1 courgette
1 paprika
1 teentje knoflook
zeezout
peper